Welkom bij Taxi Weis Taxi Weis is uw aanspreekpunt voor privé- en zakelijk taxivervoer BOEK DIRECT EEN TAXI

 

Taxi Nijkerk

Taxi Weis is al meer dan 16 jaar een begrip in Nijkerk en omstreken als het gaat om professioneel personenvervoer. Bij Taxi Weis Nijkerk kunt u terecht voor iedere vorm van personenvervoer. Niets is te veel, te ver of te gek! Hieronder een aantal voorbeelden van uw opties:

Rolstoel vervoer

Airportservice

Groepsvervoer

Directie vervoer

VIP-vervoer

Trouw vervoer

Zieken vervoer

Bus vervoer

Taxi Nijkerk

Bent u op zoek naar professioneel, snel en betrouwbaar vervoer in Nijkerk? Dan bent u bij Taxi Weis aan het juiste adres. Al ruim 16 jaar rijden wij in Nijkerk en omgeving met ons moderne wagenpark van luxe auto’s. Ideaal voor een familiebezoek, zakelijke afspraak, toeristisch dagje uit of bezoek aan een museum. Wij vervoeren u snel en discreet door heel Nijkerk.

Taxi Nijkerk centrum

Taxi Weis brengt en haalt u van en naar Nijkerk centrum. Onze luxe taxi’s zijn ideaal voor een dagje winkelen, een etentje of toeristisch uitje. Handig wanneer u geen auto in de stad heeft, zelf liever niet rijdt in het drukke centrum, wilt uitrusten na een lange dag of een drankje wilt nuttigen tijdens een avondje uit.

Taxi Nijkerk – Schiphol

Bent u op zoek naar een snelle en voordelige taxi van Nijkerk naar Schiphol? Onze ervaren chauffeurs kennen de wegen op hun duimpje en zijn bovendien op de hoogte van de laatste vluchttijden. Zij brengen u snel van Nijkerk naar luchthaven Schiphol en zorgen ervoor dat u uw vlucht altijd haalt.

Taxi Nijkerk – Amersfoort

Voor een snelle en voordelige rit van Nijkerk naar Amersfoort moet u bij Taxi Weis zijn. Onze chauffeurs brengen u snel van Nijkerk naar Amersfoort voor bijvoorbeeld een toeristisch dagje uit, een dag winkelen, een zakelijke afspraak of avondje dineren.

Goedkope taxi service Nijkerk

Voor een taxirit wil je natuurlijk niet teveel betalen. Dat begrijpen wij als geen ander. Door onze transparante tarieven weet u van tevoren waar u aan toe bent. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Bovendien bent u verzekerd van voordelig vervoer van, naar en binnen Nijkerk.

Onze chauffeurs

Taxi Weis Nijkerk werkt uitsluitend met betrouwbare en discrete chauffeurs. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en in het bezit van een chauffeurskaart en een CCV diploma voor taxi vervoer. Ook hebben onze chauffeurs vanzelfsprekend een uitgebreide stratenkennis van Nijkerk en omgeving. Op deze manier kunnen wij u snel vervoer bieden van de hoogste kwaliteit en tegen scherpe tarieven.

“Ons doel is uw tevredenheid.”

24/7 taxi Nijkerk

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u van A naar B te vervoeren in Nijkerk.

Heeft u een vraag of verzoek?

Staat uw vervoerstype er niet bij? Wilt u meer informatie? Of heeft u een andere vraag of wens?

Voor vragen, tips of suggesties neemt u contact met ons op per mail of telefoon. Wij maken desgewenst graag (en geheel vrijblijvend) een offerte op maat.

 

Onze Diensten

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer bij taxi Weis begint bij de inzet van moderne en zakelijke voertuigen. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw reis uitmuntend verloopt!

Boek direct een taxi

Taxi binnenstad

Wilt u graag vanuit een stad in Gelderland of een andere stad in Nederland gebracht worden naar bijv. Regio Gelderland? neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Boek direct een taxi

Schiphol taxi

Taxi nodig vanaf schiphol? Onze chauffeurs houden rekening met uw vluchttijd, zo zorgen we ervoor dat uw vervoer op tijd ter plaatse is!

Boek direct een taxi

Horeca taxi

Onze Taxi chauffeurs zijn bekend met de horeca-gelegenheden in Gelderland of proventie Utrecht. Zo zijn wij telefonisch 24/7 bereikbaar en zorgen wij er ook voor dat onze chauffeurs in de buurt zijn.

Boek direct een taxi

Groepsvervoer

Groepsvervoer bij Taxi Weis is op reservering mogelijk. Wij bieden comfortabele en luxe taxi's met een vriendelijke chauffeur.

Boek direct een taxi

Rolstoel vervoer

Wanneer u niet in staat bent op eigen gelegenheid bij een zorgverlener of zorginstelling te komen, dan kan er gebruik worden gemaakt van ziekenvervoer bij Taxi Weis

Boek direct een taxi