Welkom bij Taxi Weis Taxi Weis is uw aanspreekpunt voor privé- en zakelijk taxivervoer BOEK DIRECT EEN TAXI

Onze Diensten

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer bij taxi Weis begint bij de inzet van moderne en zakelijke voertuigen. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw reis uitmuntend verloopt!

Boek direct een taxi

Taxi binnenstad

Wilt u graag vanuit een stad in Gelderland of een andere stad in Nederland gebracht worden naar bijv. Regio Gelderland? neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Boek direct een taxi

Schiphol taxi

Taxi nodig vanaf schiphol? Onze chauffeurs houden rekening met uw vluchttijd, zo zorgen we ervoor dat uw vervoer op tijd ter plaatse is!

Boek direct een taxi

Horeca taxi

Onze Taxi chauffeurs zijn bekend met de horeca-gelegenheden in Gelderland of proventie Utrecht. Zo zijn wij telefonisch 24/7 bereikbaar en zorgen wij er ook voor dat onze chauffeurs in de buurt zijn.

Boek direct een taxi

Groepsvervoer

Groepsvervoer bij Taxi Weis is op reservering mogelijk. Wij bieden comfortabele en luxe taxi's met een vriendelijke chauffeur.

Boek direct een taxi

Rolstoel vervoer

Wanneer u niet in staat bent op eigen gelegenheid bij een zorgverlener of zorginstelling te komen, dan kan er gebruik worden gemaakt van ziekenvervoer bij Taxi Weis

Boek direct een taxi

Taxi Weis

Taxi Weis is een al meer dan 16 jaar een begrip in Barneveld en omstreken als het gaat om personenvervoer. Ons moderne wagenpark bestaande uit luxe auto’s Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u van A naar B te vervoeren. Dit gebeurt uitsluitend door onze discrete en ervaren chauffeurs die allen niet alleen in bezit zijn van uitgebreide stratenkennis en een chauffeurskaart, maar ook allemaal een CCV diploma taxi vervoer bezitten. Dit om de hoogste kwaliteit in taxivervoer te bieden, tegen onze scherpe prijzen.
Bij Taxi Weis kunt u terecht voor elke gewenste vorm van personenvervoer, niets is te veel, te ver of te gek! Hieronder een aantal voorbeelden van uw opties:

Rolstoel vervoer

Airportservice

Groepsvervoer

Directie vervoer

VIP-vervoer

Trouw vervoer

Zieken vervoer

Bus vervoer

Staat uw vervoerstype er niet bij, of wilt u meer informatie over een bepaalde optie? Geen enkel probleem! Wij maken graag, geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte zodat u een op uw wensen aangepast vervoersarrangement naar keuze krijgt aangeboden.
Kortom: “ons doel is uw tevredenheid”
Kijk gerust even rond en neem voor vragen, tips of suggesties contact met ons op per mail of telefoon